Werkwijze

Samenwerken met Administratiekantoor en Yuki betekent minder boekhouden, meer ondernemen en meer succes!

Alles geregeld,
zodat je tijd hebt om te ondernemen

Overstappen op een nieuw boekhoudsysteem, dan denk je aan gedoe.  Starten met je bedrijf of als zzp-er en je administratie opzetten, het is vaak een reden om het starten uit te stellen...

Maar als je met Administratieportaal samenwerkt stap je moeiteloos over of weet je zeker dat je een goede start maakt met je bedrijf. En kun je snel verder met ondernemen!

Doel

Jouw doel

Wat heb je nodig?

Samen bepalen we wat je voor je bedrijf nodig hebt. Bijvoorbeeld een koppeling met je kassasteem of je salarisadministratie.

Werk je samen met een ander administratiekantoor? We regelen de overstap voor je. Daarna richten we het online boekhoudprogramma Yuki voor je in. Zodat jij er veilig, gemakkelijk en snel mee kunt werken.

 

Pijl grijs 6

24/7 up-to-date

Aan de slag

Onze ervaring leert dat je administratie vaak al na één dag is opgezet en je dus zelf aan de slag kunt. Natuurlijk begeleiden we je bij de opstart van Yuki. Snel en gemakkelijk heb je inzicht in je omzetcijfers, resultaat en kosten. Je hebt 24/7 actuele cijfers.

Klok 2
Pijl grijs 5
Online boekhouden

Overal inzicht

Éen online boekhoudplatform

Gemak en overzicht. Factureren, incasseren, betalingen doen of personeelsdossiers beheren? Het verloopt allemaal via één online administratieplatform: Yuki. Een vraag stellen of opmerking plaatsen? Dat kan meteen bij het document en we antwoorden snel.

Alle communicatie op één plaats. Wel zo handig. Zo besteed je minder tijd aan je administratie en heb je meer tijd om te ondernemen.

Pijl grijs 6

Actueel overzicht

Welke facturen moet je overmaken? Wat is de voorraad? Welke klanten moeten nog betalen?  Wanneer moet je btw-aangifte binnen zijn? Met Administratieportaal ben je altijd op de hoogte. Op de zaak, onderweg, of gewoon thuis op de bank. Betrouwbare cijfers op je persoonlijke dashboard.

Financieel overzicht 2
Pijl grijs 5
Grafiek administratieportaal 2

administratieportaal en Yuki

Met inzicht handelen

In Yuki worden veel gegevens opgeslagen die je inzicht geven bij het ondernemen. Wat kopen je klanten en wanneer? Wie betaalt op tijd? Zet deze data in om te groeien of efficiënter te ondernemen. Administratieportaal en Yuki: gewaardeerde teamleden.