Overzicht en inzicht
met online salarisadministratie

Administratieportaal: ook online salaris- en personeelsadministratie

Iedere maand op tijd de salarissen van je medewerkers betalen, met de juiste overuren of vakantiedagen. Vragen beantwoorden van je teamleden over pensioen, zwangerschapsverlof of cao. De aangifte loonheffingen indienen of een contract voor een nieuw teamlid opstellen. Administratieportaal verzorgt in samenwerking met specialist Saldad je salarisadministratie en personeelsadministratie. Gekoppeld aan het Yuki-boekhoudprogramma. Zo heb je altijd een actueel overzicht en inzicht.

De loonadministratie, pensioenen, vakantiegelden, wettelijke afdrachten en premies worden tijdig en correct uitgevoerd. Je team zet zich in voor jou. En jij zet je, samen met ons, in voor hen. Zonder dat deze werkzaamheden druk leggen op jou als ondernemer.

Actueel personeelsdossier

Bovendien adviseren we over je verbeteringen in je salaris- en personeelsadministratie. We zorgen ervoor dat arbeidscontracten kloppen en personeelsdossiers correct zijn opgebouwd. En je krijgt tijdig een seintje als bijvoorbeeld van een teamlid de einddatum van een contract nadert of bij een feestelijke jubileumdatum. Zo heb jij meer tijd voor het coachen van je team!

Met één druk op de knop: 24/7 inzicht

Wil je ook altijd - online - actueel inzicht hebben in je financiële bedrijfsadministratie? Informeer naar de mogelijkheden van Administratieportaal.

SAMENWERKEN MET ADMINISTRATIEPORTAAL:

MEER TIJD OM TE ONDERNEMEN

Online boekhouden

Direct zien welke facturen moeten worden betaald en automatisch herinneringen versturen. Al je bonnen en facturen op één plaats. Je hele administratie digitaal: dat is boekhouden anno 2021! 

Inzicht en overzicht

Je hele administratie altijd up-to-date en beschikbaar. Van je boekhouding tot salarisadministratie. Met de gebruikersvriendelijke en handige app van Yuki. 

Geen gedoe

Bonnen inscannen met je telefoon of facturen insturen. Gemakkelijk offertes maken vanuit Yuki. Geen gedoe met je btw-aangifte; altijd op tijd en correct. En: je voert je boekhouding veilig online!

Persoonlijk contact

Je hebt een vaste adviseur met kennis van jóuw zaken en met een frisse blik op je bedrijf. We denken mee als het goed gaat, maar ook in mindere tijden.