Administratieportaal:
voor succesvol
ondernemen

Betrokken en geen poespas

Wij laten jou als ondernemer grip hebben op je cijfers zodat je succesvol kunt ondernemen. Onze betrokken adviseurs staan naast jou als ambitieuze zzp-er of MKB-ondernemer met personeel. We kijken naar je financiële situatie en zorgen ervoor dat je gehele administratie en boekhouding online worden ingericht op één platform. Eenvoudig, praktisch en veilig. Hierdoor heb je altijd en overal actueel overzicht en inzicht. In belastingen, btw-afdracht en fiscale zaken bijten we ons graag vast. Zo betaal je nooit te veel en kun je gedegen beslissingen nemen voor de toekomst. Administratieportaal is in 2001 opgericht door Marco Broeders en Petra Maas.

Marco Broeders en Petra Maas2

Het team van Administratieportaal

Het team van Administratieportaal is vakbekwaam in alles wat met financiën heeft te maken en zorgt voor een boekhouding zonder gedoe. Je hebt een persoonlijke adviseur die alle ins- en outs van je bedrijf kent en dus snel kan schakelen. Natuurlijk overleggen we intern indien nodig. Daarnaast werken we samen met tal van specialisten. Zodat jij het beste advies krijgt voor bijzondere vraagstukken.

marco broeders administratieportaal

Marco

Bedrijfsadviseur | Winstadviseur
Eigenaar Administratieportaal

Walter administratieportaal

Walter

Administratieadviseur
Specialist Visionplanner

administratie administratieportaal

Anouk

Administratieadviseur
Specialist Yuki

Jan administratieportaal

Jan

Belastingadviseur
Fiscalist

Petra Maas

Petra

Maasstroom Coaching
Coaching voor ondernemers

mathijs broeders administratieportaal

Matthijs

ICT
medewerker

teamlid administratieportaal

Stan

Stagiair | Administratief medewerker

teamlid 2 administratieportaal

Diego

Stagiair | Administratief medewerker

Wat is Yuki?

Gemakkelijk en overzichtelijk online boekhouden doe je met de software van Yuki. Een innovatief platform waarmee je je boekhouding uitbesteedt maar wel de controle behoudt! Met één programma heb je je hele financiële administratie op orde. Je betaalt er je inkooprekeningen mee en verstuurt je eigen facturen. 24/7 kun je bonnetjes en facturen aanleveren en die wij direct verwerken. Zo heb je altijd een actueel overzicht van je financiën. Je btw-aangifte wordt automatisch opgemaakt, wij controleren en versturen deze. Niet meer met ordners of schoendozen naar de boekhouder of los papier meer op je bureau. Maar overzicht en inzicht. En meer tijd en vrijheid om te ondernemen!

Logo yuki

Yuki inrichten

Jij vertelt over de administratie van je bedrijf en je wensen. Wij vragen dóór en als we gaan samenwerken richten we – vaak al binnen 1 dag – het online Yuki-administratie op maat voor je in.

Yuki-partner

Administratieportaal zit aan tafel bij Yuki. We geven input over wat beter kan en welke gebruikerswensen onze klanten hebben. Dit vertaalt Yuki in nieuwe software-aanpassingen.

Interesse?

Neem contact op met ons! We vertellen je alles over online boekhouden en geven graag een demonstratie.

Klanten Administratieportaal

Onze klantenkring is groot en divers. De kennis van en ervaring met allerlei branches delen we en zetten we in voor jou, onze klant. Klanten van Administratieportaal zijn onder andere gevestigd in Eindhoven, Tilburg, Haaren, Oisterwijk, Den Bosch, Breda, Waalwijk, Helvoirt, Vught, Udenhout, Rotterdam en Berkel-Enschot. Onze klanten hebben ondernemingen in onder andere de bouw, (web)winkels, adviesbranche en de kapper- en schoonheidswereld.

Bijdrage aan ons succes

B-Synergy is al ruim 12 jaar klant. Het team van Administratieportaal ontzorgt ons zeer accuraat: van de totale accounting tot loonadministratie. Het is een echte partner op het gebied van financieel advies, er wordt mee gedacht met iedere stap van onze groeiende onderneming. Administratieportaal is een belangrijke schakel en draagt bij aan ons succes.

B-Synergy

Accuraat en bereikbaar

Wij zijn zeer tevreden over Administratieportaal. Er is altijd tijd om je te woord te staan en het contact is laagdrempelig. Administratieportaal denkt met je mee en adviseert je goed.

Frans van Tuijl - Frans van Tuijl Auto's

Persoonlijke begeleiding

De goede begeleiding en persoonlijk contact vinden we erg prettig. Onze administratie is altijd up to date met het online boekhoudprogramma!

Bouwbedrijf Oerlemans

Goed advies

Goed advies tegen een vaste prijs. Moderne processen en geautomatiseerde oplossingen voorkomen uurtje/factuurtje. Het bespaart ons veel tijd. Aanrader!

Cooler Media

Kwaliteit en contact

Wij zijn al jaren klant bij Administratieportaal. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit. Wij ervaren het contact zeer positief! Een pluim voor alle medewerkers.

Totaaltuin Brabant
Totaalboom Brabant

Korte lijnen

Als zelfstandig ondernemer ben ik zeer tevreden over de boekhouding die Administratieportaal voor Ofresco beheert en uitvoert. Doordat Administratieportaal een lokaal bedrijf is zijn de lijnen kort en word je snel geholpen als je vragen hebt.

Ofresco

Gemakkelijk overstappen

Het was lastig om als snelgroeiend bedrijf de stap te maken van een eigen boekhouding naar uitbesteding. Maar we hebben met Administratieportaal de juiste keuze gemaakt. Laagdrempelig, zeer kundig en accuraat. Ook de wijziging van rechtsvorm hebben zij zeer goed begeleid. Wij zijn zeer tevreden!

Ergoform

Team denkt mee

Ik was op zoek naar een boekhoudkantoor voor mijn bedrijf. Dat heb ik gevonden en ik heb veel meer gekregen dan ik vroeg. Persoonlijk en meedenkend, gewoon een heel fijn kantoor voor zowel de kleine als de grote ondernemer.

JW Raceservice

Meedenkend team

Wij maken al jaren met grote tevredenheid gebruik van de kennis en kunde van Administratieportaal. Betrouwbaar en accuraat kunnen we onze, nu digitaal, administratieve zorg overdragen.

Ruud van der Sande - Salasco

Werken bij Administratieportaal

Administratieportaal_team

Samen het beste voor onze klanten bereiken. Met de nieuwste software, advies op maat en het delen van kennis. Dát is waar we voor staan. Bij Administratieportaal geloven we in teamwork. We hebben een hecht team. Er is ruimte voor informele lunches, gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. We leren van elkaar en nemen deel aan (bij)scholing.
Nieuwe teamleden zijn welkom. Denk je dat je in ons team past en deel je onze passie voor cijfers en klanten? Bedenk je graag slimme oplossingen voor onze klanten? Dan gaan we graag met je in gesprek! Stuur een open sollicitatie of neem direct contact op.