Online boekhouden mét persoonlijk contact

Zonder gedoe boekhouden

Bij ondernemen hoort boekhouden. Maar dan wel graag zonder gedoe en zo gemakkelijk mogelijk. En met persoonlijk contact! Door als MKB-er of zzp-er je financiële administratie online te regelen bij Administratieportaal heb je meer tijd voor jouw bedrijf. Van winkeleigenaar of kapper tot adviseur en vakman. Altijd en overal actuele cijfers, inzicht en overzicht. Met Administratieportaal in je team zit je goed.

Je financiële administratie online regelen

Het online boekhoudprogramma Yuki en de kennis van Administratieportaal is een ijzersterke combinatie voor jouw onderneming. Met één platform koppel je je gehele administratie. Nooit meer losse bonnen, met je volle ordners naar de boekhouder of een voorraad die je op een kladje hebt geschreven. Alles leg je via je telefoon of computer vast.

Scan 24/7 verkoopfacturen of bonnen van leveranciers in of lever ze aan via de gebruiksvriendelijke Yuki-app. Je hebt altijd inzicht in je btw-aangifte. Een factuur betalen? Selecteer gemakkelijk de te betalen facturen en bied deze aan bij je bank. Wij verwerken je wijzigingen direct. Zo heb je altijd actuele cijfers van je mkb-onderneming of als zzp-er.

De online rapportages geven een actueel inzicht en overzicht. En in het digitaal archief zijn al je documenten eenvoudig in 'mappen' terug te vinden. Aan het einde van het jaar maken we je jaarcijfers en fiscale cijfers op en bespreken deze met je. Afhankelijk van de grootte van je onderneming heb je dus snel de inzicht in de resultaten van je onderneming; een groot voordeel van het digitaal boekhouden!

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat alles goed voor je is geregeld en dat je snel -vaak al binnen 24 uur - zelf aan de slag kunt.

Yuki app

Snel en makkelijk contact maken met je vaste adviseur doe je via de Yuki app. Natuurlijk is dit ook mogelijk via e-mail, telefonisch of videoconference. Ook ben je (na afspraak) welkom op ons kantoor in Haaren.

Met één druk op de knop: 24/7 inzicht

Wil je ook altijd - online - actueel inzicht hebben in je financiële bedrijfsadministratie? Informeer naar de mogelijkheden van Administratieportaal.

Ik wil meer weten over

gemakkelijk online boekhouden
met een persoonlijk adviseur

Ook je salarisadministratie online

Heb je een bedrijf met een personeelsbestand van ongeveer 10 medewerkers? Koppel dan ook je salarisadministratie aan het online administratieprogramma Yuki. Inclusief contracten of gespreksverslagen van functioneringsgesprekken van je teamleden. Alles overzichtelijk bij elkaar en altijd bij de hand!

BTW-aangifte en belastingen

Stress van je btw-aangifte of aangifte belastingen? Door bij Administratieportaal online te boekhouden creëer je rust! 
Wij zorgen ervoor dat er aan het einde van de btw-periode de aangifte klaar is, wordt gecontroleerd en verzonden. Zo voorkom je boetes.