Loonadministratie

De loonadministratie is een tijdrovende klus. Bij Administratieportaal zijn we op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en nemen dit graag bij je uit handen. Zodat jij tijd hebt voor het aansturen van jouw team.

Zorgeloos ondernemen

De wet- en regelgeving omtrent de loonadministratie verandert vaak en snel. Voor al jouw personeelsvraagstukken kun je bij ons terecht. Wij stellen onder andere arbeidsovereenkomsten op en verzorgen de noodzakelijke correspondentie met de belastingdienst, bedrijfsvereniging en pensioenfondsen. Jouw salarisadministratie wordt door ons uitstekend verzorgd en actueel gehouden. De salarisspecificaties krijg je tijdig aangeleverd.

Het totale plaatje kunnen wij voor je uit handen nemen, zodat je zeker weet dat de salarissen juist worden uitbetaald, iedere maand opnieuw. Elke maand ontvang je de loonstroken en informatie over de verschuldigde loonheffing. De aangifte loonheffingen dienen wij elke maand elektronisch voor je in.

business-962355

Arbeidsovereenkomsten

Wij kunnen voor je de arbeidsovereenkomsten opstellen en bijhouden.

money-1632052_1920

Salarisadministratie

Jouw salarisadministratie is bij ons in goede handen. We zorgen ervoor dat ze juist worden uitbetaald en dat alle informatie gedeeld wordt met de juiste partijen.

 

Administratieportaal300dpi-2201518

Loonheffing

We verzorgen de noodzakelijke correspondentie met de belastingdienst. Elke maand dienen wij de aangifte loonheffing voor je in.

Administratieportaal300dpi-2201536

Online boekhouden

Administratieportaal Online: Voor alle ondernemers die geen boekhouder zijn. Met Administratieportaal Online wordt bijna alles van de boekhouding voor je gedaan. Je hoeft als ondernemer alleen maar jouw eigen facturen te versturen en ontvangen facturen te betalen. Wij doen de rest, zonder dat je daar meer voor gaat betalen.