Fiscaal advies

Naarmate jouw bedrijf groeit en de jaren vorderen, krijg je met zaken te maken die voorheen nog geen rol van betekenis speelden. Het toe- en/of uittreden van firmanten, het oprichten van een B.V., of het creëren van een holdingstructuur om risico’s buiten de deur te houden of een latere bedrijfsoverdracht te vergemakkelijken. Aan veel van deze zaken kleven zowel fiscale- , administratieve- als civielrechtelijke aspecten. Goede advisering en begeleiding zijn hier daarom onontbeerlijk.

Geen standaardoplossingen, maar persoonlijk en op maat

Door onze ervaring en diversiteit aan klanten beschikken wij over een dosis aan informatie waarmee jij jouw voordeel kunt doen.

Bedrijfsopvolging? Zet tijdig het (fiscale) traject in gang; zoals Auto zakelijk of privé? B.V. ja/nee? Wat doen we met het pand? Bedenk, advisering is altijd maatwerk. Een goed advies bespaart je uiteindelijk geld en dikwijls ook een hoop ellende en tijd. Want tijd is geld!

Geen standaardoplossingen, maar jouw filosofie, doelstelling en situatie vormen de uitgangspunten voor onze advisering. Jouw beslissingen hebben gevolgen. Het is belangrijk dat je weet welke. Daarom beperken wij ons niet alleen tot het aandragen van mogelijkheden, maar geven wij ook heldere adviezen.

In ons netwerk bevinden zich externe specialisten, zoals: accountants, ict-experts, bedrijfsadviseurs, financieringsexperts, subsidiedeskundigen, fiscale juristen en assurantie- en pensioenadviseurs. In overleg huren wij deze externe specialisten in. Dit maakt ons dienstenpakket compleet.

Wil je meer informatie of heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende afspraak te maken. Bel met Marco via 0411 - 850887 of vul het contactformulier in.

Administratieportaal
Administratieportaal300dpi-2201536

Online boekhouden

Administratieportaal Online: Voor alle ondernemers die geen boekhouder zijn. Met Administratieportaal Online wordt bijna alles van de boekhouding voor u gedaan. Je hoeft als ondernemer alleen maar jouw eigen facturen te versturen en ontvangen facturen te betalen. Wij doen de rest, zonder dat je daar meer voor gaat betalen.