Fiscaal advies bij de start, groei of overname

Fiscaal advies voor MKB

Bij het runnen van een eigen bedrijf komt veel kijken, ook fiscaal. Fiscaal advies op maat is bij elke fase van je onderneming belangrijk. Vanaf het starten, groeien, tot aan overname of het stoppen aan toe. Jouw visie, doelstelling en situatie vormen het uitgangspunt voor de adviseurs van Administratieportaal. We werken daarbij samen met de beste specialisten op bijvoorbeeld pensioengebied, bij het aanvragen van subsidies of een complexe financiering.

Belastingaangifte

Natuurlijk wil je als MKB-ondernemer of zzp'er niet worden verrast door onverwachte belastingaanslagen. Administratieportaal adviseert je op basis van je actuele administratie en zorgt ervoor dat je niet meer belasting betaalt dan nodig.

Gevolgen bedrijfsoverdracht

Een herstructurering of bedrijfsoverdracht heeft fiscale consequenties. Het toe- en/of uittreden van firmanten, het oprichten van een bv of het creëren van een holdingsstructuur om risico's buiten de deur te houden. Deze voorbeelden hebben fiscale-, administratieve- en civielrechtelijke gevolgen. Samen realiseren we voor je onderneming de optimale fiscale situatie. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Goed advies bespaart je geld, ellende en tijd.

Met één druk op de knop: 24/7 inzicht

Wil je ook altijd - online - actueel inzicht hebben in je financiële bedrijfsadministratie? Informeer naar de mogelijkheden van Administratieportaal.

SAMENWERKEN MET ADMINISTRATIEPORTAAL:

MEER TIJD OM TE ONDERNEMEN

Online boekhouden

Direct zien welke facturen moeten worden betaald en automatisch herinneringen versturen. Al je bonnen en facturen op één plaats. Je hele administratie digitaal: dat is boekhouden anno 2021! 

Inzicht en overzicht

Je hele administratie altijd up-to-date en beschikbaar. Van je boekhouding tot salarisadministratie. Met de gebruikersvriendelijke en handige app van Yuki. 

Geen gedoe

Bonnen inscannen met je telefoon of facturen insturen. Gemakkelijk offertes maken vanuit Yuki. Geen gedoe met je btw-aangifte; altijd op tijd en correct. En: je voert je boekhouding veilig online!

Persoonlijk contact

Je hebt een vaste adviseur met kennis van jóuw zaken en met een frisse blik op je bedrijf. We denken mee als het goed gaat, maar ook in mindere tijden.