Belastingen

Iedere ondernemer krijgt te maken met fiscale aangelegenheden. Het is dan prettig om te weten dat er allerlei belastingfaciliteiten zijn waarvan je gebruik kunt maken.

Optimaal rendement

Een optimaal rendement halen staat hierbij voorop. Wij zijn als belastingconsulent op de hoogte van recente fiscale ontwikkelingen en adviseren bij het invullen van de belastingaangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, etc.

Wij hebben uitgebreide ervaring in het doen van aangiften. Van eenvoudige aangifte tot de gecompliceerde vraagstukken, wij verzorgen het voor u.

Wij streven naar een optimale uitkomst voor jou, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Jouw aangifte wordt met zorg behandeld en ingediend. Onze expert op het gebied van belastingaangiftes helpt je graag! Tevens is het mogelijk voor particuliere relaties om hun aangifte inkomstenbelasting door ons te laten verzorgen.

startup-3267505

Inkomstenbelasting

Hoeveel belasting moet je betalen over jouw inkomen? Hoe gebruik ik als ondernemer de werkkostenregeling? Wat gaat er gebeuren met box 3? Voor ons bij het administratieportaal zijn dit normale vragen. Wij kunnen je hiermee verder helpen.

workplace-1245776

Loonbelasting

Hoe zit het met het urencriterium voor ZZP'ers. Wanneer mag je de zelfstandigenaftrek en startersaftrek hanteren? Hoe kom je aan het einde van het jaar uit? Met ons online boekhoudsysteem bent u in een mum van tijd up-to-date en we staan voor je klaar met persoonlijk advies.

the-labour-code-3520805

Vennootschapsbelasting

Ben je eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet je voor jouw bedrijf aangifte vennootschapsbelasting doen. In 2020 zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd op het gebied van de vennootschapsbelasting. Wij zijn hiervan uiteraard op de hoogte en kunnen je hiermee verder helpen.