Coronamaatregelen

Administratieportaal blijft je – op een aangepaste wijze – graag van dienst

Laatste update: 24 september 2020

In verband met het Coronavirus treft Administratieportaal op advies van het RIVM en de overheid maatregelen om enerzijds de gezondheid van onze medewerkers en cliënten te beschermen en anderzijds de dienstverlening zo goed mogelijk te continueren.

Continuïteit in dienstverlening en afspraken op ons kantoor

Onze bereikbaarheid
We zijn zoals altijd telefonisch en per e-mail bereikbaar binnen onze kantoortijden.

Besprekingen
Besprekingen van jaarrekeningen, fiscaal rapporten enzovoort zullen de komende tijd zoveel mogelijk via Teams of telefonisch gevoerd worden. Wil je de bespreking toch liever op kantoor voeren dan is dat mogelijk. We beschikken over ruime spreekkamers, zodat we 1,5 meter afstand kunnen houden.

Handen schudden
Uiteraard volgen onze medewerkers de hygiëne maatregelen op van het RIVM, we begroeten je dus nu zonder handen schudden.

Overige zaken
Onze medewerkers werken op advies van de overheid vanuit huis als dat kan en komen als het nodig is voor ons werk naar kantoor. Medewerkers die hoesten, verkoudheidsklachten of koorts hebben, blijven thuis.

Stukken afgeven of even langs komen
Helaas is het voorlopig niet meer mogelijk om zomaar langs te komen. Uiteraard kun je ons wel telefonisch en per mail bereiken. Stukken afgeven kan door deze in onze brievenbus te stoppen.

Wat te doen als je een afspraak en een van de ziekteverschijnselen hebt?
Als je moet hoesten, verkoudheidsklachten of koorts hebt, wordt je vriendelijk doch dringend verzocht telefonisch contact op te nemen met ons kantoor om de afspraak te verzetten. Voel je vooral niet bezwaard als je dat kort tevoren nog doet. We zijn je op een later moment graag weer van dienst. En uiteraard denken we mee aan oplossingen als uitstel bezwaarlijk mocht zijn.

Wij hopen je natuurlijk in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

We hopen dat de maatregelen – geldend tot nader bericht – zullen bijdragen aan de bescherming van de gezondheid van ons allemaal.

Marco – Petra – Walter – Anouk